Meer weten?
0345-616 888
info@transfer-solutions.com
Patrick Munne
Geplaatst op: 24 april 2015 • Transfer Solutions • Werknemers

Sinds Oracle 10 is Patrick OCP gecertificeerd en hij heeft deze lijn doorgetrokken naar Oracle 11 en 12c. Patrick is bezig zich verder te ontwikkelen op het gebied van high availability als RAC en Data Guard.

Bij opdrachten voor klanten streeft Patrick ernaar om de beste oplossing te implementeren en het algemeen beheerniveau te verbeteren. Zo heeft hij bij recente opdrachten verbeteringen doorgevoerd op het gebied van security, backup/recovery, monitoring en pro-actief beheer, maar ook op het gebied van standaardisatie in de vorm van installatie, patching, documentatie en inrichting van de omgeving. Daarnaast heeft Patrick zich meer gespecialiseerd in de performance kant van de Oracle-database, zodat hij hier klanten in kan ondersteunen.

“Ik werk als Oracle DBA bij Transfer Solutions omdat de mogelijkheden en uitdagingen zeer groot zijn. We hebben veel verschillende klanten met alle mogelijke opstellingen en technieken waardoor het nooit saai zal worden. Ik vind het daarnaast prettig dat er naar initiatieven word geluisterd en dat de mogelijkheden er zijn om dit verder uit te werken. Het ontwikkelen van cursussen of presentaties zorgt voor meer kennisontwikkeling bij mijzelf en collega’s. Zonder ontwikkeling van kennis val je als Oracle DBA in slaap.”

Nieuws

Stage marketing en communicatie

4 augustus 2021 • Mariette van Pinxteren

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events