The Oracle Database in Modern IT Architectures
Geplaatst op: 17 mei 2024 • Transfer Solutions • Nieuws

Peter de Vaal deelt zijn deskundigheid in het boek ‘The Oracle Database in Modern IT Architectures’. Het boek belicht cruciale aspecten van Oracle databases en biedt waardevolle inzichten voor professionals in de IT-sector.

In dit boek worden de mogelijkheden van de Oracle database besproken in het licht van de huidige inzichten in optimale IT architectuur. Of de database nu gebruikt wordt op een traditionele manier als betrouwbare opslag van operationele gegevens, als backend voor microservices, als datawarehouse voor analytische toepassingen, of voor real-time streaming data, het is nu allemaal mogelijk met Oracle zonder dat je naar een andere oplossing hoeft te zoeken. In deze eerste editie wordt uitgediept waarom een relationele database nog steeds belangrijk is voor veel toepassingen, en hoe die het best gebruikt kan worden in moderne applicaties. In komende edities, die voor wie het ebook aangeschaft heeft gratis te downloaden is, zullen architecturen behandeld worden waar het relationele model minder vaak gekozen wordt, maar waarmee de Oracle database met zijn multi-model eigenschappen ook uitstekend uit de voeten kan.

Nieuwsgierig geworden naar het boek? Het boek is in hardcopy verkrijgbaar voor €15,-. Laat je gegevens achter via het contactformulier hiernaast en wij nemen contact met je op.

Delen:

  • The Oracle Database in Modern IT Architectures

Nieuws

Aftermovie KlantEvent 2024

4 juni 2024 • Mariette van Pinxteren

Vacature Support Medewerker

29 mei 2024 • Transfer Solutions

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events