Meer weten?
0345-616 888
info@transfer-solutions.com

Waarom wil je bij ons werken?

Een carrière bij Transfer Solutions betekent werken in een collegiale, motiverende omgeving met een informele cultuur. We voeren voor onze opdrachtgevers onder eigen regie middelgrote tot grote technisch uitdagende projecten uit. Onze opdrachtgevers variëren van kleine gespecialiseerde bedrijven tot grote ondernemingen in de publieke sector, de industrie en de financiële dienstverlening. Onze focus ligt op innovatie en vooral het leveren van excellente dienstverlening. Samen met hoogopgeleide collega’s werk je aan opdrachten voor diverse klanten. Zelfstandigheid in je werk staat bij ons hoog in het vaandel. De sfeer? Die is informeel en persoonlijk.

 

Belangrijk voor jou als je bij ons wilt werken: we belonen goede prestaties en waarderen innovatie en integriteit. Wij bieden arbeidsvoorwaarden op maat, en stellen jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling op de eerste plaats.

 

Work Hard Play hard
Plezier op je werk vinden wij heel belangrijk. Van leuke uitjes tot sportevents. En natuurlijk een goed feestje.

Succes vieren we samen
Door de energie en de inzet van de Transferianen kunnen wij succesvol zijn.

Blijven leren
Kies ook voor werken bij ons als je wilt blijven leren. Van je collega’s op de werkvloer, maar ook via cursussen, opleidingen, congressen en certificeringstrajecten.

Vacatures
Meer informatie over werken bij Transfer Solutions? Neem contact op met solliciteren@transfer-solutions.com. Of reageer direct onze vacatures.

Nieuws

Trainee OutSystems Platform Engineer

13 januari 2023 • Transfer Solutions

OutSystems Platform Engineer

13 januari 2023 • Transfer Solutions

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events