Ons verhaal

In 1995 voelde een aantal Oracle-medewerkers een sterke behoefte; het leveren van onafhankelijk maatwerk op het gebied van Oracle-oplossingen. Met een rugzak vol technologische kennis besluiten ze de sprong te wagen en samen een nieuw bedrijf op te richten: Transfer Solutions, met oud-Oracle collega’s Agnes Snellers en Gerard Hilte als oprichters.

 

Hoe enthousiast het team destijds ook was; ze hadden nooit kunnen voorzien dat hun start-up zou uitgroeien tot de grootste onafhankelijke Oracle-expert van Nederland. Want dat is wat Transfer Solutions – met meer dan tweehonderdvijftig opdrachtgevers in diverse sectoren – vandaag de dag is.

 

De huidige directieleden, Jurgen Duijster, Albert Leenders en René Hol, zijn vanaf de oprichting, direct of indirect, al betrokken bij Transfer Solutions. Door de groei die het bedrijf in de loop der tijd heeft doorgemaakt, wandelen er nu dagelijks ruim 200 mensen van Transfer Solutions het pand binnen waar het bedrijf ruim 27jaar geleden, in twee kamers boven de Rabobank, is gestart. Een pand dat vandaag de dag geheel in eigen bezit is van Transfer Solutions; wie de doorgemaakte groei toen had voorspeld, zou voor gek verklaard zijn!


Waarom Transfer Solutions?

Zoals al uit de naam ‘Transfer Solutions’ blijkt, dragen we onze professionele kennis en creatieve inzichten over om klanten te helpen met slimme IT-oplossingen. Onze mensen krijgen hierbij alle ruimte om daarbij uit te gaan van hun eigen, deskundige inzicht en er zo voldoening uit te halen klanten daarmee te laten groeien. We geven onze klanten de ruimte om onze kennis en ondersteuning te gebruiken om tot de allerbeste (maatwerk)oplossing voor hun specifieke vraagstuk te komen. Het draait niet om de systemen die we inzetten, maar om de manier waarop we die systemen gebruiken om tot creatieve IT-oplossingen te komen. De medewerkers van Transfer Solutions staan met beide benen op de grond. Een nuchtere kijk op de wereld en een passie voor ICT – dat is wat ze met elkaar verbindt.

 

Het gemeenschappelijke doel: op basis van hoogwaardige technologie een optimale oplossing bieden voor zakelijke uitdagingen, hoe eenvoudig of lastig die ook zijn. En dat alles nog altijd vanuit onze centrale standplaats in Leerdam.

 

Meer weten over wat Transfer Solutions voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op via info@transfer-solutions.com.

Nieuws

Oracle ACE Boyd Timmerman

17 juni 2024 • Arjan van der Palen

Aftermovie KlantEvent 2024

4 juni 2024 • Mariette van Pinxteren

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events