Datawarehousing & Business Intelligence
Geplaatst op: 15 juni 2015 • Transfer Solutions • Transfer Solutions

Informatie is het belangrijkste sturingsinstrument van uw organisatie. Wanneer u besluiten neemt die zijn gebaseerd op accurate informatie, verbeteren de prestaties van de gehele organisatie.

Business Intelligence (BI) is een parapluterm voor een aantal concepten en methoden die resulteren in een verbeterde besluitvorming binnen organisaties.

BI maakt gebruik van applicaties en technologie om data uit verschillende bronnen te verzamelen, te integreren, te analyseren, op een eenvoudige wijze toegankelijk te maken en bruikbaar te presenteren. Het kan veel vragen van de organisatie snel beantwoorden, de communicatie en sturing van activiteiten onderbouwen, en de organisatie in staat stellen veranderende prestaties snel waar te nemen en hierop adequaat te reageren.
Business Intelligence oplossingen helpen u de besluitvorming te verbeteren door betrouwbare bedrijfsinformatie te leveren in iedere vorm en op het juiste moment.

Onze Business Intelligence consultants en developers maken gebruik van krachtige technologie uit het BI-portfolio van Oracle. Het is een veelomvattend pakket met technologie en Business Intelligence tools die data uit verschillende bronnen (Legacy, ERP, CRM) integreren, transformeren naar waardevolle informatie en in elke gewenste vorm presenteren. Het bevat de intelligente analyse-instrumenten Oracle BI Answers, Oracle Discoverer en Oracle Data Miner. De BI-componenten zijn toepasbaar op Oracle- en op niet-Oracle-databaseomgevingen.
Organisaties die BI implementeren kunnen hierdoor van de bestaande IT-voorziening (SAP, Siebel, Oracle) gebruikmaken en volop profiteren van de uitgebreide mogelijkheden van het Oracle BI-portfolio.

Nieuws

Oracle ACE Boyd Timmerman

17 juni 2024 • Arjan van der Palen

Aftermovie KlantEvent 2024

4 juni 2024 • Mariette van Pinxteren

Vacature Support Medewerker

29 mei 2024 • Transfer Solutions

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events