18
apr
Het KlantEvent

THE ART OF INTELLIGENCE

Welkom op het meest verrassende evenement van het jaar: “The Art of Intelligence.” Verwacht geen standaard verhandelingen over Artificial Intelligence – we gaan verder dan dat. Ons doel is om de actuele ontwikkelingen te verkennen en hun praktische implicaties te ontrafelen. Natuurlijk komt AI aan bod, maar op een manier die je wellicht niet had verwacht. Ontdek hoe IT kan bijdragen aan een mooiere, duurzamere, veiligere en efficiëntere wereld.

We nemen je mee op een reis van data naar intelligentie, waarbij we de fascinerende DIKW-piramide verkennen (Data, Informatie, Kennis en Wijsheid). Ontdek hoe de explosieve groei van rekenkracht en connectiviteit de poort heeft geopend naar een wereld vol mogelijkheden en uitdagingen.

Zoals je van ons gewend bent, zorgen we ervoor dat deze onderwerpen praktisch en tastbaar worden, zodat je vol inspiratie naar huis gaat. En laten we niet vergeten: we beloven je zoals altijd een buitengewoon leuke middag te bezorgen.

Lees hier verder om te ontdekken welke sprekers je kunt verwachten, bekijk de praktische details en schrijf je direct in.

Nieuws

Twinq migreert 800.000 accounts naar de Cloud

19 februari 2024 • Transfer Solutions

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events