30
mei
Transfer Café: protect your investment

Een probleem waar veel organisaties mee kampen, is het gebruik van verouderde technologieën zoals Oracle Forms, Oracle ADF, verouderde versies van Oracle APEX (vóór versie 5), verouderde Java EE UI’s (JSP) of JavaScript-frameworks. Deze systemen zijn moeilijk onderhoudbaar en blokkeren uw innovatie. Daarom is het de moeite waard om over te stappen naar Oracle APEX, een platform dat zich heeft bewezen als een krachtige en flexibele oplossing voor deze problemen. Tijdens dit Café zullen we delen waarom deze overstap de moeite waard is.

Herkent u uw organisatie? Dan is het de moeite waard om over te stappen naar het steeds krachtiger en uitgebreider Oracle APEX, een platform dat zich meermaals heeft bewezen als een krachtige en flexibele oplossing voor deze problemen. Tijdens dit Café zullen we delen waarom deze overstap de moeite waard is, niet alleen technologisch maar ook financieel.

Evolueren in plaats van nieuwbouw

Het belangrijkste bezit gerelateerd aan de applicatie is de data, de structuur van die data (het database schema) en de geïmplementeerde bedrijfsregels. Onze al vele malen succesvol uitgevoerde aanpak is dat de data en datastructuur behouden blijft (waar nodig met verbeteringen), de bedrijfslogica overgenomen wordt (al dan niet met een vertaalslag), en de voorkant van de applicatie geheel vernieuwd wordt, maar wel zodanig dat de gebruikers de weg in de applicatie nog eenvoudig en intuïtief kunnen vinden.

Waarom APEX?

In onze presentatie zullen we specifieke voorbeelden behandelen om de voordelen van APEX te illustreren. Denk hierbij aan workflow management, de mogelijkheid om native apps te ontwikkelen, en het gebruik van low-code principes. We willen laten zien hoe APEX naadloos integreert met andere systemen en hoe het de ontwikkeling van progressieve webapps mogelijk maakt, inclusief pop-ups op mobiele apparaten. Daarnaast willen we jullie informeren over het juiste moment en de beste manier om de overstap te maken.

Referenties

We delen een aantal use cases en concrete stappen over onze aanpak in grote succesvolle migratieprojecten naar Oracle APEX. We delen lessons learned en aandachtspunten. Daarnaast weten we uit ervaring dat het belangrijk is dat migratie uitgevoerd wordt terwijl de bedrijfsactiviteiten gewoon doorgaan ook hiervoor hebben tips en tricks.

Sprekers:

  • Peter de Vaal, Senior Consultant Oracle Technology
  • Arie Smitskamp, Senior Projectmanager

Praktische informatie
Datum: donderdag 30 mei 2024
Tijd: 16:00 – 19:30 uur
Locatie: Dokter Reilinghplein 2, Leerdam

Na al dat denkwerk trakteren wij op een broodje zodat je niet met een lege maag naar huis gaat.

Delen:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuws

Twinq migreert 800.000 accounts naar de Cloud

19 februari 2024 • Transfer Solutions

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events