Aftermovie KlantEvent 2018
Geplaatst op: 13 december 2018 • Mariette van Pinxteren • Nieuws

Digitale Transformatie: voor dat thema ontsnapte Transfer Solutions met ruim 120 gasten tijdens het jaarlijkse klantevent aan het succes van alledag. Met de aanwezigen dachten we na over de technische dimensie van innovatie, transformatie, disruptie (met technologie van Oracle en OutSystems), maar ook over de menselijke dimensie. Dat alles op een locatie waar creativiteit en technologie samenkomen: Start Up Village (Science Park Amsterdam) en het datacenter van Equinix.

Hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder vertelde over de werking van het menselijk brein, Klaas van Egmond van Delphy over het gebruik van ICT voor een autonome tuinbouwkas. MultiTankcard liet middels een video zien hoe zij omgaan met hun digitale transformatie. Verder vertelde Bart Vredebregt, medeoprichter van Airr Innovations over de eenvoudig te gebruiken software om visuele inspecties in de luchtvaart te automatiseren, wat tijd bespaart en de kwaliteit verbetert.

Uiteindelijk testten we onze creatieve vaardigheden en denkkracht ook nog met een escape experience. Een mooie dag met inhoud en plezier. Transfer Solutions bedankt alle klanten en relaties voor hun enthousiaste aanwezigheid!

Tot volgend jaar

 

Nieuws

Oracle ACE Boyd Timmerman

17 juni 2024 • Arjan van der Palen

Aftermovie KlantEvent 2024

4 juni 2024 • Mariette van Pinxteren

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events