Klantencontactdag 2015
Geplaatst op: 9 december 2015 • Mariette van Pinxteren • Blog

19 november vond in servicebioscoop HollyWoud de Transfer klantencontactdag plaats. Elk jaar voor het team van Transfer Solutions een uitgelezen kans om op een informele manier bij te praten met de klanten.

De middag pakte bij de opening al flink uit, met drie Bondgirls, twee prachtige Aston Martins en een glaasje prosecco werd de toon gezet.

De opening bevatte keynotes van Olaf van Haperen en Leoni Gerding van advocatenbureau Kneppelhout en Korthals. Zij hebben de genodigden bijgepraat over de wet Meldplicht Datalekken “A licence to kill?” Met de voorbeelden en praktische tips van Olaf en Leoni weten de gasten waar ze aan moeten voldoen.

De presentatie van Maria Genova auteur van het boek “komt een vrouw bij de h@cker” was kort maar krachtig en schokkend. Maria neemt je vanaf het begin mee in haar verhaal. De gasten werden al snel met de neus op de feiten gedrukt dat het iedereen kan overkomen, “identiteitsfraude”. Na het kijken van de spannende James Bond film SPECTRE ontvingen alle gasten een gesigneerd boek van Maria.

We zijn bijzonder trots op dit geslaagde evenement!

Nieuws

Oracle ACE Boyd Timmerman

17 juni 2024 • Arjan van der Palen

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events