Nominatie Cloud Hosting Provider of the year
Geplaatst op: 4 december 2019 • Mariette van Pinxteren • Nieuws

Wij zijn super trots op de nominatie in de categorie Cloud Hosting Provider of the year voor de Dutch It Channel Awards!

Transfer Solutions zette in 2019 samen met de Amerikaanse internet- en datacenterspecialist Equinix de propositie Private-Oracle-as-a-Service in de markt, een betrouwbare, schaalbare en efficiënte infrastructuur waarmee klanten de flexibiliteit en de capaciteit van Oracle realiseren in een private cloud. Private-Oracle-as-a-Service is gebaseerd op de beheerde hardware van Equinix, waarop Transfer Solutions een volledig beheerde private cloud van Oracle heeft gebouwd. Als resultaat heeft de gebruiker op betrouwbare en schaalbare wijze een Oracle-infrastructuur tegen lage kosten. Hij betaalt alleen voor wat hij werkelijk gebruikt, uitgebreide kennis van Oracle VM is niet nodig en de (eind)gebruiker maakt zich geen zorgen over voldoende capaciteit, beveiliging en licenties.

Aangeleverde motivatie voor deze nominatie

De reeds bestaande partnership tussen Equinix en Transfer Solutions kreeg in 2019 een extra dimensie. Met Private Oracle as a Service verscheen een unieke propositie binnen het Oracle-domein. De dienst maakt het klanten mogelijk heel eenvoudig de bekende flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenbesparingen van Oracle-capaciteit te realiseren in een private cloud. Vanwege dit bijzondere wapenfeit vindt Equinix dat haar partner Transfer Solutions een nominatie verdient in de categorie Cloud Hosting Provider of the Year

Op basis van door Equinix beheerde hardware heeft Transfer Solutions een volledig beheerde Oracle private cloud gebouwd. Behalve dat klanten hiermee altijd weten waar hun gegevens zich bevinden en dat zij alleen betalen voor de resources die zij daadwerkelijk gebruiken, lost de dienst een probleem op voor veel organisatie. Diepgaande kennis van Oracle VM was altijd een vereiste om een Oracle-stack in een private cloud in te richten met voldoende licenties. Transfer Solutions ontlast de klant door te zorgen voor de benodigde capaciteit, veiligheidsmaatregelen en licenties. Het zelf inbrengen van licenties (‘Bring Your Own License’) is ook mogelijk.

Met de Managed Oracle Private Cloud realiseert de klant op betrouwbare en schaalbare wijze een Oracle-infrastructuur tegen lage kosten, die 100% voldoet aan de licentieregels van Oracle. Transfer Solutions bewaakt deze omgeving 24/7 en distribueert de Oracle-resources met maximale efficiëntie binnen een Equinix-datacenter. De klant kan deze vervolgens verfijnen en flexibel op en neer schalen, afgestemd op de eigen behoefte, met behulp van de door Transfer Solutions geleverde monitoring-software.

Doordat de dienst draait bij Equinix, heeft de klant de zekerheid dat gegevens veilig zijn in Nederland in een gecertificeerd datacenter dat voldoet aan de hoogst mogelijke eisen op het gebied van veiligheid en interconnectiviteit. Bij Equinix bevindt zich ook de Oracle Public Cloud, wat een snelle, gemakkelijke en veilige uitwisseling tussen private en openbare omgevingen mogelijk maakt. Migreren naar de Oracle Private Cloud is zorgeloos door de kennis en ervaring van Transfer Solutions, dat niet alleen een volledig beheerde infrastructuur en platform levert, maar indien gewenst ook applicatiebeheer biedt in de private cloud.

Met Private Oracle Cloud as a Service beschikt u als klant over een optimale, schaalbare omgeving, die gebruikmaakt van krachtige resources en exclusief is toegewijd aan uw applicaties en workloads.

Nieuws

Twinq migreert 800.000 accounts naar de Cloud

19 februari 2024 • Transfer Solutions

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events