Oracle Cloud Day 6 december 2016
Geplaatst op: 9 november 2016 • Mariette van Pinxteren • Nieuws

Oracle Cloud Day: naar snellere bedrijfs- en ICT-transformatie

 

 

Oracle Cloud Day
Oracle Cloud Day 2016
Dinsdag 6 december,
RAI Amsterdam
Oracle Cloud Day
Inschrijven cta-arrow
Door nieuwe technologische ontwikkelingen zoals de cloud ontstaan kansen. Een strategie voor de cloud is dan ook een must. Geïntegreerde systemen, opslag- en serverplatforms moeten specifiek op je applicaties aangepast worden.

Kom naar de Oracle Cloud Day en leer hoe je met een cloudplatform en infrastructuur inspeelt op transformatie, innovatie en digitale kansen. Vooraanstaande experts delen hun kennis en ervaringen. Ontdek hoe een cloudstrategie jou helpt bij de transformatie van je organisatie, processen en ICT.

Leer hoe je een public cloudmodel achter je eigen firewall kunt gebruiken voor het ontwikkelen, testen en uitrollen van al je applicaties. Ontdek de nieuwe digitale strategie, waarmee je focus kan leggen op het gebruik van de cloud, en niet alleen op het bouwen, integreren en onderhouden ervan.

Leer hoe je samenwerking veilig maakt, workflows naadloos op elkaar laat aansluiten en hoe je de informatie uit alle data inzichtelijk kunt maken.

Met de toonaangevende oplossingen en PaaS- en IaaS-diensten van Oracle, zijn er vele wegen die naar de cloud leiden. Alleen Oracle biedt een volledig technologisch dienstenpakket om klanten op elk onderdeel van die reis te ondersteunen.

Schrijf je nu in voor de Oracle Cloud Day en ontdek wat cloud voor jouw organisatie kan betekenen. Deze dag mag je niet missen.

We heten je alvast van harte welkom!

Locatie
slap-hr
Calendar
6 december 2016
09:00 – 17:00 uur
 
Location
RAI Amsterdam Auditorium Centre – Ingang G
Europaplein
1078 GZ Amsterdam

Routebeschrijving text-cta-arrow
Keynote Spreker
slab-hr
Neil Sholay
Neil Sholay,
Vice President of Digital, Oracle
Registreer nu voor deelname aan hét evenement over de mogelijkheden van de cloud!

REGISTREER HIER

Sponsor Public Cloud Experience

Stay Connected
Facebook Linkedin Twitter
#CloudDayNL
@Oracle_NL
Oracle is committed to promoting a corporate culture that is centered on integrity, accountability and ethical business conduct. Please click here for important ethics information regarding this event.


Delen:

Nieuws

Oracle ACE Boyd Timmerman

17 juni 2024 • Arjan van der Palen

Aftermovie KlantEvent 2024

4 juni 2024 • Mariette van Pinxteren

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events