Oracle Cloud Uitdagingen? Oplossingen!
Geplaatst op: 28 februari 2019 • Peter Vermaat • Blog

Bij het onderbrengen van Oracle workloads in een on-premises omgeving zijn deze vaak schaalbaar is, waar de benodigde licenties dat niet zijn.

Oracle-resources worden door ons binnen een datacenter van Equinix zo efficiënt mogelijk verdeeld en ingericht. Klanten kunnen deze resources flexibel op- en afschalen wanneer nodig.

In on-premises omgevingen moeten Oracle workloads concurreren met workloads vanuit andere toepassingen. Dit leidt tot schaling op basis van samengestelde piekbelasting.

Private Oracle as a Service zorgt dat krachtige dedicated resources zo worden aangewend, dat u ervan verzekerd bent dat uw bedrijfstoepassingen in een optimale en schaalbare omgeving werken.

Bedrijven zijn terughoudend in het inzetten van hybride omgevingen, omdat ze zeker willen weten dat hun gegevens in Europa en liefst in Nederland zijn opgeslagen.

De datacenters van Equinix en Managed Services van Transfer Solutions zijn gecertificeerd door een onafhankelijke partij. Uw data zich bevindt in Nederland en is daar veilig.

U wilt wél de flexibiliteit, schaalbaarheid, kostenbesparing en outsourcing / ontzorging van de cloud, maar mag, wilt of kunt niet naar een public cloud migreren.

U heeft alle voordelen van een cloudoplossing, maar zonder de nadelen van de public cloud.

Nieuws

Twinq migreert 800.000 accounts naar de Cloud

19 februari 2024 • Transfer Solutions

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events