Meer weten?
0345-616 888
info@transfer-solutions.com
Transfer Solutions wint OutSystems Award
Geplaatst op: 13 december 2019 • Fiona Soomer • Nieuws

OutSystems, leverancier van het gelijknamige Low Code platform en daarin ook marktleider, heeft onlangs de ‘Partner of the Year Pioneer Award’ uitgereikt aan Transfer Solutions. De award toont de waardering van OutSystems voor de inzet van Transfer Solutions voor de introductie van  het OutSystems platform in de Nederlandse markt.

 

 

De uitreiking van de award vond plaats op 29 oktober in Amsterdam tijdens het NextStep 2019 evenement, waar een trotse Albert Leenders, directeur Transfer Solutions, de prijs in ontvangst mocht nemen. Albert: ‘Deze award is een erkenning die we bijzonder op prijs stellen. Bij het opnemen van OutSystems in ons technologie portfolio in 2012 hebben we veel inspanningen verricht om onze relaties te demonstreren dat met OutSystems met een extreem korte ontwikkeltijd kwalitatief hoogwaardige apps gemaakt kunnen worden. Juist ook in combinatie met de Legacy omgevingen die we vaak tegenkomen bij grotere organisaties.

OutSystems is inmiddels een gevestigde en gewaardeerde naam in de Nederlandse IT markt . We zijn er trots op dat wij daar een belangrijke pioniersrol in hebben gespeeld en dat het platform waar maakt wat we onze relaties beloofd hebben: “de aanjager voor digitale innovatie”.

Nieuws

Vacature Cloud Engineer

21 oktober 2022 • Transfer Solutions

Vacature Cloud Architect

20 oktober 2022 • Transfer Solutions

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events