Platform as a Service Partner of the Year
Geplaatst op: 15 juni 2016 • Mariette van Pinxteren • Nieuws

Tijdens het Oracle Partner of the Year event, op 14 juni in restaurant ‘Het Strand’ in Katwijk aan Zee, reikte Oracle de Platform as a Service Partner of the Year Award uit aan Transfer Solutions. Directeur Jurgen Duijster van Transfer Solutions nam de Award in ontvangst. Transfer Solutions is bijzonder trots om de eerste partner te zijn, in deze nieuwe categorie, die deze Award in ontvangst neemt.

Waarom we de Oracle PaaS Award hebben gewonnen?

Omdat we een visie hebben ontwikkeld om onze klanten te ondersteunen bij hun Cloud Strategie, omdat we seminars hebben gehouden, kennis met veel enthousiasme hebben gedeeld én omdat we de éérste Oracle Partner waren die klant-eigen applicaties naar de Oracle Cloud heeft gebracht!

Oracle Specialized Partner of the Year Awards

De Specialized Partner of the Year Awards zijn onderdeel van de Oracle Excellence Awards , die het engagement van de OPN Specialized partners’ aan het leveren van innovatieve oplossingen en zakelijke prestaties erkent. Deze awards erkennen partner excellentie in een aantal gebieden, waaronder verkoop, marketing, ontwikkeling van oplossingen en klanttevredenheid.

Nieuws

Twinq migreert 800.000 accounts naar de Cloud

19 februari 2024 • Transfer Solutions

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events