Transfer Solutions tekent samenwerkingsovereenkomst VNG/KING
Geplaatst op: 15 februari 2016 • Mariette van Pinxteren • Nieuws

Transfer Solutions heeft op 15 februari 2016 de samenwerkingsovereenkomst tussen VNG/KING en leveranciers van gemeentelijke softwareproducten getekend.

Deze overeenkomst bevestigt de samenwerking tussen partijen binnen het gemeentelijk domein, zijnde leveranciers van ICT oplossingen voor de gemeentelijke markt en VNG/KING als vertegenwoordiging van gemeenten en gemeentelijke samenwerkingsverbanden.

Het doel van deze overeenkomst is samenwerkingsafspraken te maken gericht op het zo goed mogelijk ondersteunen van gemeenten en gemeentelijke samenwerkingsverbanden bij het structureel invullen van hun behoeften en ambities.

De ondertekening door Transfer Solutions van deze overeenkomst onderstreept Transfer Solutions’ visie en werkwijze om haar softwareproducten te baseren op open standaarden. Daarmee kunnen haar producten beter aansluiten op bestaande systemen bij gemeenten. Hierdoor biedt Transfer Solutions zekerheid en continuïteit aan haar gemeentelijke klanten en draagt bij aan open oplossingen en verdere verbetering van elektronische dienstverlening van gemeenten.

Transfer Solutions
Transfer Solutions biedt maatwerkoplossingen, 24/7-beheer, opleidingen en consultancydiensten rondom Oracle-technologie. Daarnaast bouwt het geo-toepassingen voor gemeenten, provincies en nutsinstellingen. Deze toepassingen zijn meestal gebaseerd op een Oracle Spatial-database, maar ook wel op Open Source-varianten. Transfer Solutions is gespecialiseerd in de integratie van administratieve systemen met ruimtelijke data.

Nieuws

Oracle ACE Boyd Timmerman

17 juni 2024 • Arjan van der Palen

Aftermovie KlantEvent 2024

4 juni 2024 • Mariette van Pinxteren

Vacature Support Medewerker

29 mei 2024 • Transfer Solutions

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events