Transfer Solutions gaat partnership aan met Insider Navigation
Geplaatst op: 25 januari 2021 • Transfer Solutions • Nieuws

Sinds 1 november is Transfer Solutions de Nederlandse partner van Insider Navigation; het Oostenrijkse bedrijf dat sinds 2014 een uniek grootschalig Augmented Reality-platform biedt. Augmented Reality (AR) voegt de digitale en fysieke werelden samen. Het verbetert niet alleen de manier waarop gebruikers visualiseren en toegang krijgen tot alle nieuwe monitoringgegevens, of hoe ze instructies/richtlijnen over productactiviteiten ontvangen en volgen,maar ook over hoe ze omgaan met en de controle van de producten/machines zelf.

 

Het platform van Insider Navigation biedt hardware-free en tot de centimeter nauwkeurige Augmented Reality indoor- en outdoor positionering, zonder de noodzaak van extra infrastructuur zoals GPS of beacons. Een van de belangrijkste voordelen is dat het binnen enkele dagen kan worden geïmplementeerd, eenvoudig kan worden geïntegreerd in bestaande systemen (bijvoorbeeld Oracle, SAP, IBM Applications, enz.) en klanten ook kan helpen bij het optimaliseren van processen zoals indoor navigatie, logistiek & warehousing, onderhoudsroutines, asset management of IoT-monitoring. Niet alleen om geld te besparen, maar ook om de efficiëntie en veiligheid te verbeteren.

 

Transfer Solutions en Insider Navigation, beiden gerenommeerde Oracle partners, vullen elkaar goed aan. Door de krachten te bundelen krijgt Insider Navigation bekendheid op de Nederlandse markt, en breidt Transfer Solutions -reeds sterk vertegenwoordigd in deze markt- haar dienstverlening uit met deze waardevolle AR applicatie. Dankzij dit partnership bedient Transfer Solutions nu de complete stack tot aan de virtualisatie.

 

Jelle Bouwhuis, Business Developmant Manager bij Transfer Solutions: ‘Insider Navigation en Transfer Solutions zijn een goede match. Zij hebben de expertise in AR en wij zetten onze expertise in voor de projectimplementatie. Mooi is dat de AR applicatie kan worden aangesloten op de bestaande backoffice. Er hoeft dus geen dure hardware te worden aangeschaft.’

 

Lena Miglbauer, CSO bij Insider Navigation, kijkt uit naar de samenwerking: “Samen met Transfer Solutions maken we optimaal gebruik van ons AR-platform. Door het samenvoegen van onze kennis en ervaring in digitale transformatie, streven we ernaar om kosteneffectieve, snelle en eenvoudige oplossingen te bieden aan de logistiek & warehousing en manufacturing-industrie.”

 

Transfer Solutions en Insider Navigation zijn beide erg trots op de samenwerking. AR biedt veel voordelen en heeft grote potentie, zowel nu als voor de toekomst!

Nieuws

Oracle ACE Boyd Timmerman

17 juni 2024 • Arjan van der Palen

Aftermovie KlantEvent 2024

4 juni 2024 • Mariette van Pinxteren

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events