Transfer Solutions nieuwe sponsor schaatser Erik-Jan Kooiman
Geplaatst op: 2 november 2018 • Mariette van Pinxteren • Nieuws

Transfer Solutions zal het naderende schaatsseizoen schaatser Erik-Jan Kooiman sponsoren. De 32-jarige schaatser uit Lekkerkerk stond de laatste jaren tweemaal op het WK podium op de 10 kilometer, zette het werelduurrecord op zijn naam en won in februari dit jaar nog de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee.

Zijn hoofddoel is dit jaar om mee te strijden om het eremetaal op de 5 en 10 kilometer op de WK Afstanden in Inzell. Daarnaast wil hij zich in de marathonwedstrijden laten zien en hoopt hij uiteraard op een strenge Nederlandse winter. “De laatste jaren zijn we er een paar keer dichtbij geweest en als marathonschaatser droom je natuurlijk van de tocht der tochten.”

Mocht die strenge winter niet komen zal hij moeten afreizen naar Oostenrijk om daar zijn titel op de Weissensee te verdedigen. Hier zal hij ook enkele medewerkers van Transfer Solutions kunnen aanmoedigen die zich gaan wagen aan de 200 kilometer lange toertocht. Een van hen is directeur Jurgen Duijster

“Als bedrijf doen we veel om onze medewerkers vitaal te houden en er wordt veel met elkaar gesport. Met enkele collega’s kregen we het idee om deel te nemen aan de Weissensee. Het zal niet gemakkelijk zijn maar met de begeleiding van de winnaar van vorig jaar moet dit helemaal goed komen”.

Erik Jan verheugd zich op de samenwerking met het Leerdamse IT bedrijf “Ik vind het prachtig om te zien hoe dit bedrijf presteren en plezier op de werkvloer en op de sportvloer combineert. In de kantine prijkt de tekst Work hard, Play hard op de wand en daar kan ik me helemaal in vinden. Zonder plezier kun je niet presteren.” aldus Kooiman die dit weekend zijn eerste wedstrijden zal rijden met het Transfer Solutions logo op zijn borst.

Nieuws

Twinq migreert 800.000 accounts naar de Cloud

19 februari 2024 • Transfer Solutions

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events