Transfer Solutions trotse winnaar Oracle Cloud Awards
Geplaatst op: 8 juli 2019 • Transfer Solutions • Nieuws

Transfer Solutions is tijdens de Oracle Partner Awards uitgeroepen tot winnaar van de Cloud Implementation Excellence IaaS & PaaS. De award wordt toegekend voor de wijze waarop Transfer Solutions de afgelopen jaren haar klanten heeft geadviseerd over en gemigreerd naar de Oracle Cloud. Transfer Solutions werd als winnaar gekozen uit een groep van zes genomineerde Oracle-partners uit de Benelux.

“Wij zijn ontzettend trots. Deze award erkent en bevestigt dat Transfer Solutions de #1 implementatiepartner op het gebied van IaaS en PaaS is. Het is een mijlpaal die we te danken hebben aan de combinatie van een sterke focus op cloudoplossingen, het uitgebreide portfolio van Oracle producten, het vertrouwen van onze klanten én de tomeloze inzet van collega’s met passie voor Oracle”, zegt Jurgen Duijster, directeur van Transfer Solutions.

Samenwerking is de sleutel

“We werken al jaren intensief samen met de teams van Oracle, Tech Data en Equinix en investeren sterk in deze relaties. We doen dat steeds vanuit de overtuiging dat we samen onze klanten echt verder kunnen helpen, veelal in trajecten waarbij een digitale transformatie wordt doorgemaakt”, schrijf Transfer Solutions in een persbericht.

“TechData, de Nederlandse distributeur van Oracle, heeft recent het Cloud Center of Excellence geopend. In Bodegraven kunnen bedrijven iedere willekeurige cloudoplossing uitproberen: kosteloos en, desgewenst, onder begeleiding van één van onze Oracle-specialisten. We zijn blij dat TechData en Oracle onze suggestie voor een Experience center ter harte hebben genomen.”

Samenwerking met Equinix

Ook wijst Transfer Solutions erop samen met datacenterleverancier Equinix geïnvesteerd te hebben in een managed Oracle Private Cloud omgeving. Hier stellen de partijen klanten in staat flexibele en schaalbare Oracle-capaciteit in een private cloud te realiseren tegen beheersbare kosten. Equinix levert in deze oplossing de managed hardware, waarop Transfer Solutions een volledig beheerde Oracle private cloud heeft gebouwd.

Nieuws

Oracle ACE Boyd Timmerman

17 juni 2024 • Arjan van der Palen

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events