Transfer Solutions winnaar Oracle Specialized Database Partner of the Year 2014
Geplaatst op: 16 juni 2014 • Transfer Solutions • Nieuws

Transfer Solutions is bekendgemaakt als winnaar van Oracles’ Specialized Partner of the Year Award 2014. Deze prestigieuze award heeft Transfer Solutions verdiend op basis van haar uitzonderlijke prestaties van het afgelopen jaar en haar unieke expertise op het gebied van Oracle-technologie. “Deze award is een erkenning voor ons partnerschap en het behalen van gezamenlijke doelen.  We zijn vereerd met de toekenning en zien het als de kroon op de uitstekende relatie die we al bijna twee decennia lang hebben met Oracle”, aldus commercieel directeur Jurgen Duijster.

Als toplicentiehouder van Oracle Nederland is Transfer Solutions al 18 jaar een bewezen, betrokken partner. Door een hoogwaardige relatie met klanten altijd centraal te stellen, heeft zij het afgelopen jaar haar Oracle-licentieomzet vertienvoudigd.

Volgens technisch directeur Albert Leenders is de award een bron van trots: “Goede relaties zijn voor ons essentieel. We willen dat niet alleen wij zelf maar ook onze klant zijn doelen behaalt. Het is een tweerichtingsverkeer waarbij we altijd zullen streven naar integriteit en een optimaal eindresultaat. Door een pragmatische aanpak en door te luisteren naar de wensen van de klant kunnen wij een optimale samenwerking realiseren.”

Dit jaar is er veel gedaan aan de zichtbaarheid op het gebied van het 12c, track-to-excellence programma en heeft Transfer Solutions meegedaan aan het are you the smartest programma.

Door kennisopbouw op het gebied van GIS (Geografische Informatie Systemen) heeft Transfer Solutions inmiddels ook een unieke positie kunnen opbouwen binnen het geo-domein. In 2013 resulteerde dit in het gegund worden van de aanbesteding voor de bouw en het beheer van de landelijke Basiskaart Grootschalige Topografie voor het Samenwerkingsverband van Bronhouders (SVB-BGT). Een uitdagend, grootschalig project van de bouw tot en met de implementatie en het beheer van de grootste geo-database van Nederland. Transfer Solutions is voor dit project dan ook genomineerd voor de Computable Award in de categorie ‘beste ICT-project in de publieke sector’.

Het komende jaar zetten Transfer Solutions en Oracle hun solide samenwerking voort, met een commitment aan goede relaties en toewijding aan hoogwaardige innovaties om  business value te stimuleren.

Nieuws

Twinq migreert 800.000 accounts naar de Cloud

19 februari 2024 • Transfer Solutions

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events