Transfer Solutions wint VAR of the Year Award van Dutch IT-Channel
Geplaatst op: 23 januari 2018 • Transfer Solutions • Nieuws

Oracle-specialist Transfer Solutions heeft de Dutch IT-Channel Award voor VAR of the Year 2017 gewonnen, nadat het bedrijf hiervoor door Oracle was genomineerd.

Het bedrijf mocht de prijs in ontvangst nemen voor zijn project bij het Veteraneninstituut. Transfer Solutions ontwierp en bouwde met behulp van Oracle Cloud-technologie een geavanceerde planningstool voor het project ‘Veteraan in de Klas’.

Het Veteraneninstituut plant jaarlijks 700 lessen, voor 43.000 leerlingen, op verschillende scholen, waarbij een gastspreker (veteraan) komt vertellen over zijn of haar ervaringen in oorlogsgebied. De kracht zit in de persoonlijke verhalen over militaire ervaringen en de gevolgen daarvan. Omdat er voor de planning van gastsprekers geen standaard software te koop is in de markt, schakelde het instituut Transfer Solutions in voor de ontwikkeling ervan.

De feestelijke uitreiking van de Dutch IT-Channel Awards vond plaats op 18 januari, in Studio21 in Hilversum.

“Ik ben zeer trots dat we deze award hebben mogen ontvangen”, zegt Jurgen Duijster, directeur van Transfer Solutions. “De award onderstreept onze waardetoevoegende rol als leverancier van innovatieve oplossingen en het belang van onze bijdrage aan organisaties als het Veteraneninstituut. We willen de mensen die op ons gestemd hebben dan ook hartelijk bedanken voor deze erkenning.”

Delen:

Nieuws

Oracle ACE Boyd Timmerman

17 juni 2024 • Arjan van der Palen

Aftermovie KlantEvent 2024

4 juni 2024 • Mariette van Pinxteren

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events