Transfer Solutions is OutSystems Global Training Partner voor de Benelux
Geplaatst op: 26 april 2018 • Transfer Solutions • Nieuws

Transfer Solutions is door OutSystems benoemd als de aangewezen Global Training Partner voor de Benelux en, in de nabije toekomst, ook voor Scandinavië. Mário Araújo (Head of Developer Relations at OutSystems) en Albert Leenders (technisch directeur Transfer Solutions) hebben een overeenkomst getekend.

Leenders: “Transfer Solutions heeft bijna 25 jaar ervaring met IT-trainingen. De meer dan 150 medewerkers van Transfer Solutions hebben een enthousiaste en pragmatische benadering van IT en de waarde ervan voor bedrijven. Het motiveert ons om dit enthousiasme te delen met onze klanten en partners.”

Talrijke klanten, over de hele wereld, stellen volgens Transfer Solutions hun vertrouwen in OutSystems als het nummer één low-coding platform voor snelle applicatieontwikkeling. “Als de enige oplossing om visuele full-stack applicatieontwikkeling met continue life-cycle management te combineren, is OutSystems de snelste manier om hoogwaardige multi-channel applicaties te leveren. Het resultaat: OutSystems-gebruikers transformeren hun bedrijf door 6 tot 10 keer zo snel applicaties te leveren als traditionele applicatieontwikkelaars”, aldus Leenders.

Leenders vervolgt: “Ons opleidingsinstituut is staat klaar om het tekort aan OutSystems-ontwikkelaars op te lossen. We leveren hoogopgeleide professionals af om aan de groeiende vraag te voldoen in Nederlanden ver daarbuiten. Transfer Solutions is geen conventionele opleider, kennis delen zit in ons DNA. In onze ogen moet leren niet alleen erg praktisch zijn, het moet ook plaatsvinden in een ongedwongen en persoonlijke sfeer met aandacht voor individuele vragen en belangstelling. Je kunt profiteren van een volledig interactieve leeromgeving, geleid door een van onze topdocenten in een kleine klas van mede OutSystems professionals. Een geweldige hands-on ervaring wacht op je.”

Naast opleidingen biedt Transfer Solutions nog veel meer besluit Leenders. “Of het nu gaat om advies over IT-architectuur, design, bouwen, testen en implementeren van een nieuwe op maat gemaakte applicatie, toezicht houden op bedrijfskritische applicaties of het delen van onze technologische kennis, we staan altijd voor je klaar. We zien alles als een uitdaging en geen vraag is te gek. Omdat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en updates, ben je ervan verzekerd dat wij de beste keus zijn voor jouw IT en organisatie.”

Nieuws

Oracle ACE Boyd Timmerman

17 juni 2024 • Arjan van der Palen

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events