Help ons de kou in zodat wij anderen een warm gevoel geven
Geplaatst op: 27 januari 2019 • Transfer Solutions • Nieuws

Met een aantal collega`s gaan we de alternatieve Elfstedentocht schaatsen.  Transfer Solutions sponsort Erik-Jan Kooiman de winnaar van vorig jaar en gaat met hem toewerken naar een mooi schaatsevent waarbij we met zeven schaatsers en twee begeleiders de kou trotseren. Omdat we met elkaar iets terug willen doen voor de gemeenschap hebben we besloten om ons zelf te laten sponsoren en dit te doneren aan een goed doel. 

We hebben gekozen voor Project Oasis van Stichting African Hands, opgericht door een gepensioneerde huisarts uit Leerdam.

African Hands is in 2007 opgericht en heeft als doel het verbeteren van de medische zorg en leefomstandigheden van de meest kwetsbare aidsslachtoffers in Zuid-Afrika. De projecten die ze steunen hebben een directe samenwerking met lokale mensen als uitgangspunt. 

Project Oasis helpt via haar werkzaamheden kwetsbare mensen en kinderen om een nieuw en beter bestaan op te bouwen. Dit doet zij door het geven van computer-, naai-, kook- en baklessen. Hiermee leren ze zelf producten te maken en hun vaardigheden te vergroten, waardoor ze een eigen inkomen genereren en hun zelfredzaamheid wordt vergroot. Deze organisatie is er voor iedereen, ongeacht achtergrond of religie.

African Hands  is een door de belastingdienst goedgekeurde ANBI instelling dat betekent dat uw gift fiscaal aftrekbaar is. 
Je kunt je gift ook overmaken op NL35 ABNA 0834 527 499 t.n.v. Stichting African Hands o.v.v. Transfer Solutions.

Nieuws

Oracle ACE Boyd Timmerman

17 juni 2024 • Arjan van der Palen

Aftermovie KlantEvent 2024

4 juni 2024 • Mariette van Pinxteren

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events