Gemeenten kiezen voor Transfer Solutions voor beheer en onderhoud van WOZ-datacenter
Geplaatst op: 19 december 2023 • Mariette van Pinxteren • Cases, Nieuws

Transfer Solutions kondigt met trots dat zij de aanbesteding hebben gewonnen voor het beheer en onderhoud van de applicatie voor het WOZ-datacenter. De WOZ-applicatie, gebouwd op het krachtige OutSystems-platform en gehost in de beveiligde OutSystems Cloud, zal door Transfer Solutions worden beheerd om de betrouwbare werking van het WOZ-datacenter voor de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) in Nederland te waarborgen. 

Transfer Solutions, een gerenommeerde en ervaren partner op het gebied van IT-dienstverlening, is gespecialiseerd in het beheren en onderhouden van cruciale infrastructuren en systemen voor zowel publieke als private organisaties. Het toegewijde team van deskundige professionals beschikt over diepgaande kennis van het OutSystems-platform, heeft hands-on ervaring met WOZ-gerelateerde systemen, en begrijpt het belang van een betrouwbare, veilige en efficiënte werking van het WOZ-datacenter. 

Transfer Solutions heeft een bewezen trackrecord in het leveren van hoogwaardige Managed Services, met beveiliging als hoogste prioriteit. Het bedrijf implementeert strikte beveiligingsmaatregelen om de vertrouwelijkheid en integriteit van de WOZ-gegevens te waarborgen. Door geoptimaliseerde processen en geavanceerde tools in te zetten, streeft Transfer Solutions ernaar operationele kosten te minimaliseren en de efficiëntie te maximaliseren voor de VNG. 

“Wij zijn verheugd dat gemeenten hebben gekozen voor Transfer Solutions als hun partner voor het beheer en onderhoud van de WOZ-applicatie,” aldus Arjan van der Palen, Business Unit Manager bij Transfer Solutions. “Met ons team van experts zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten en het waarborgen van een veilige en betrouwbare werking van het WOZ-datacenter voor alle betrokken gemeenten.” 

Transfer Solutions kijkt ernaar uit om nauw samen te werken met de VNG en de verdere optimalisatie van de WOZ-applicatie te ondersteunen. 

Ook Arnold Kloeke, senior beleidsmedewerker bij VNG, is blij met de samenwerking. “Fijn dat we weer verder kunnen met de doorontwikkeling van ons WOZ-datacenter. Transfer Solutions is een betrouwbare en prettige partner gebleken voor het onderhoud van het OutSystems platform. Daarbij geeft OutSystems ons de mogelijkheid om ook zelf een bijdrage te leveren aan de doorontwikkeling. Dit scheelt ons tijd en geld, en we zijn sneller in staat te reageren op wettelijke wijzigingen.” 

———————

Over Vereniging Nederlandse Gemeenten 

De Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) is dé belangenorganisatie en het kennisplatform voor alle Nederlandse gemeenten. Het doel van de VNG is om de krachten van gemeenten te bundelen en gezamenlijk op te treden in het belang van de lokale overheid en haar inwoners. Dit doen zij door invloed uit te oefenen op landelijk niveau en de maatschappelijke opgaven centraal te stellen. Samen zorgen ze voor een sterke en toekomstbestendige lokale overheid.   

Het WOZ-datacenter (www.wozdatacenter.nl) is een internet portal waar gemeenten taxatie-technische informatie kunnen uitwisselen die ze nodige hebben voor de uitvoering van de Wet waardering onroerende zaken. WOZ-datacenter richt zich met name op waardering niet-woningen en agrarische objecten, niet direct op woningen.

Nieuws

Twinq migreert 800.000 accounts naar de Cloud

19 februari 2024 • Transfer Solutions

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events