Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Altijd.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemenen duurzaamheid is voor ons vanzelfsprekend. Overal in ons kantoor hangt LED-verlichting en de energie nemen we af van Green Choice. Natuurlijk drinken we Fairtrade koffie en thee, stimuleren elektrisch rijden en zijn onze kerstpakketten Fairtrade.

 

Naast onze inzet voor een beter milieu, besteden we ook aandacht aan de mensen die het minder hebben dan wij. Daarom hebben wij Stichting Transfair opgericht. In samenwerking met lokale bewoners en lokale stichtingen dragen wij vanuit Transfair bij aan de levenskwaliteit van kansarme groepen en individuen. Ook ondersteunen we projecten waarbij medewerkers persoonlijke betrokkenheid hebben. Zo hebben we afgelopen jaren financiële ondersteuning gegeven aan wederopbouwprojecten in Nepal en op de Filipijnen. Transfair beschikt over een ANBI-status.

 

Medewerkers hebben jaarlijks de mogelijkheid om een deel van hun bonus af te staan aan goede doelen. Transfer Solutions verdubbelt het bedrag en maakt het via Transfair over aan de goede doelen.

Nieuws

Aftermovie KlantEvent 2023

29 juni 2023 • Mariette van Pinxteren

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events