Transfer Solutions breidt diensten uit naar Duitsland
Geplaatst op: 1 oktober 2021 • Transfer Solutions • Nieuws

Transfer Solutions gaat een strategische samenwerking aan met Agentbase AG; een IT-dienstverlener uit het Duitse Paderborn. Het doel van de samenwerking is om de kerncompetenties op het gebied van low-code development te bundelen om gezamenlijk de snel groeiende Duitstalige OutSystems markt optimaal te bedienen.

Als Nederlandse OutSystems Partner en Global Training-partner van OutSystems, is Transfer Solutions een nauwe samenwerking aangegaan met Agentbase AG om hun doel te behalen om de nummer 1 partner van OutSystems in Duitsland te worden. Als full-service provider bieden beide bedrijven gezamenlijk IT-diensten aan voor de gehele levenscyclus van zakelijke IT-oplossingen: van concept tot implementatie.

Een sterke samenwerking als succesfactor voor de klanten

Door hun krachten te bundelen, profiteren klanten van Transfer Solutions en Agentbase AG onder meer van de ruime ervaring uit diverse referentieprojecten; van procesbeheersing over modernisering en uitbreiding van legacy-oplossingen, tot moderne mobiele apps en portals.

Naast meer dan 25 jaar low-code ervaring en zakelijke wendbaarheid, biedt de samenwerking tussen de twee bedrijven nog meer voordelen. Bijvoorbeeld een grotere resource pool voor kleine en grote projecten en verbeterde schaalbaarheid en meer flexibiliteit binnen de projecten.

“We kijken ernaar uit om samen met Agentbase AG IT-oplossingen op basis van het OutSystems-platform op de markt te brengen. De voorwaarden hiervoor zijn buitengewoon gunstig. Samen met Agentbase AG zien we dat de markt behoefte heeft aan hoogwaardige low-code oplossingen die worden geleverd door ervaren dienstverleners en gebaseerd zijn op een technologisch superieur en toekomstbestendig platform.”

Albert Leenders, CTO Transfer Solutions

Ook qua bedrijfscultuur een goede match!

De nauwe samenwerking tussen Agentbase AG en Transfer Solutions gaat verder dan technologie. Beide bedrijven geloven in de menselijke component in IT, in de combinatie van verschillende vaardigheden van medewerkers binnen en buiten het bedrijf, die bijdragen aan het algehele succes.

“Met Transfer Solutions hebben we een partner gevonden die perfect bij ons past. Dat geldt niet alleen voor het dienstenpakket dat we nu voor onze klanten kunnen uitbreiden, maar ook voor de mensen erachter. We kijken uit naar onze gezamenlijke reis.”

Adreas Forth, COO van Agentbase AG

———

Over Agentbase AG

Agentbase AG, met het hoofdkantoor in het Duitse Paderborn, werd opgericht in 2001. Als ervaren IT-dienstverlener gebruikt agentbase AG het moderne en zeer efficiënte ontwikkelplatform OutSystems om de hoge eisen van haar klanten direct en eenvoudig in toekomstbestendige applicaties te implementeren. Klanten profiteren vooral van meer dan 20 jaar ervaring in het automatiseren van processen en het implementeren van low-code applicaties.

Info: www.agentbase.de

Nieuws

Twinq migreert 800.000 accounts naar de Cloud

19 februari 2024 • Transfer Solutions

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events