Laat het IT-beheer over aan ons en focus je op je corebusiness
Geplaatst op: 18 oktober 2023 • Fabio Vrolijk • Blog

Wanneer je steeds meer last hebt van stress door het in-house beheren van je IT-omgeving, is het tijd om uit te besteden aan een ervaren en professionele partij. Maar je wilt wél de juiste partner vinden voor je IT-beheer, die precies weet wat de wensen en behoeften van jouw organisatie zijn:

 • De focus weer op je corebusiness.
 • Beheersbare kosten door schaalbare (human) resources.
 • Toegang tot specialistische kennis en expertise.
 • De verzekering van innerlijke rust met 24/7 IT-beheer.
 • Gedegen advies, ook wanneer je denkt dat je het niet nodig hebt.
 • Volledige ontzorging van je IT-beheer door een betrouwbare en deskundige partner.

Transfer Solutions, de ervaren Oracle-specialist van Nederland

Het klinkt misschien onbescheiden, maar Transfer Solutions is in Nederland dé specialist die de meeste kennis en ervaring heeft met het beheer van Oracle-databases, zowel in de Cloud als on-premise.

“Is er een Oracle-probleem? Dan bel je Transfer Solutions. Krijgen die het niet opgelost, dan kan niemand het oplossen. Het zijn geen snelle jongens in pak, ze weten echt waar ze het over hebben.” 
Laurens Hamelink, Founder Twinq

Maar we doen we nog veel meer. We beheren ook Oracle-applicaties, MS SQL Server- en Postgress-instances, Middleware configuraties (Tomcat en Weblogic), OutSystems-applicaties en OutSystems-platforms. Van monitoring en onderhoud van uw IT-infrastructuur, probleemoplossing, data management en beveiliging, en strategische planning en advies. Bij Transfer Solutions kan je erop vertrouwen dat je IT-beheer in goede handen is. Daarnaast hebben we alle kennis in huis om applicaties door te ontwikkelen en te moderniseren.

Wij beheren meer dan:

 • 60 Applicaties
 • 250 Middleware configuraties
 • 150 OutSystems-platforms
 • 2000 Databases
 • 1000 Servers

Altijd werkende IT-omgeving

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een enorme hoeveelheid kennis en diep inzicht verworven in het gedrag van IT-omgevingen. Daardoor kunnen we proactief ingrijpen en problemen nog oplossen voordat ze er zijn. Ons IT-beheer verzekert je van een altijd werkende IT-omgeving, wat het afbreukrisico op de lange termijn aanzienlijk verkleint. Maak je je zich zorgen over de kwaliteit, veiligheid en stabiliteit je IT-infrastructuur en de mogelijke risico’s die daaraan verbonden zijn? Vraag dan onze kwaliteitsscan aan.

Kostenbeheersing met een schaalbaar abonnement

Transfer Solutions biedt haar klanten schaalbare human resources en schaalbare servicelevels, om bijvoorbeeld bij piekbelastingen extra menskracht te kunnen inzetten of de monitoring te verscherpen. Binnen cloudomgevingen kunnen ook hardwareresources in overleg afgestemd worden op jouw gebruikersbehoefte.

Ons flexibele IT-beheerabonnement schaalt dan mee, en kan naar boven of naar beneden bijgesteld worden, afhankelijk van je behoeften en wensen.

Echt onafhankelijk advies

Onze relatie met klanten betekent veel voor ons. Als we voor snel gewin of kortetermijnoplossingen gaan, is dat niet goed voor de ontwikkeling van jouw organisatie, en de kwaliteit van het partnerschap op de lange termijn. Daarom zijn we open en eerlijk, en adviseren wij klanten wat het beste voor hen is, ook als dit niet direct voordeel voor ons oplevert. Dit heeft als resultaat dat veel organisaties al jarenlang trouwe klanten zijn van Transfer Solutions.

“Jullie geven echt serieus, onafhankelijk advies.”
Oracle Nederland

Meer dan een klant-leverancierrelatie

We streven naar een oprecht en gelijkwaardig partnership met onze klanten. Als businessfriend helpen we jouw organisatie om het maximale uit je IT te halen, en leveren we alleen als het een echte toegevoegde waarde voor je business is. Lees in onze casestudy hoe Sanquin ons ervaart als IT-partner.

Professionaliteit van een groot bedrijf, cultuur van een klein bedrijf

Je doet je werk goed, als je het leuk vindt wat je doet. Bij Transfer Solutions zitten ontzettend veel slimmeriken die houden van hun werk, en het leuk vinden als ze een klant kunnen ontlasten en rust kunnen brengen. Zo zitten we ook in elkaar, dat is wat ons echt motiveert. Daarnaast gedijen we het beste in wederzijds vertrouwen, die klik die er tussen onze mensen én met klanten is. Persoonlijk contact vinden we belangrijk: je kunt rekenen op een heldere communicatie met korte lijnen, en een vertrouwd gezicht als contactpersoon. Zodat je weet met wie je zakendoet.

“Onze organisatie heeft behoefte aan een betrouwbare leverancier die we altijd kunnen bellen of mailen als er iets mis is. Die vlot kan acteren op basis van afspraken, context en urgentie die er speelt. We hebben gekozen voor 24/7-ondersteuning omdat we ook ‘s avonds en ‘s nachts aan het werk zijn, en met bereikbaarheidsdiensten in het hele weekend. Het is voor ons dus heel belangrijk dat de IT-omgeving altijd draait.”
Albert ten Oever, informatiemanager Sanquin

Transfer Solutions zorgt ervoor dat jij je focus weer op de business hebt. Ben je klaar om je IT-beheer in veilige en deskundige handen te leggen? Maak dan een afspraak met een consultant van Transfer Solutions of vraag eerst een kwaliteitsscan aan.

 of lees hier de use case van Sanquin

 

Nieuws

Oracle ACE Boyd Timmerman

17 juni 2024 • Arjan van der Palen

Aftermovie KlantEvent 2024

4 juni 2024 • Mariette van Pinxteren

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events