Welzorg en Transfer Solutions. Beheerondersteuning brengt Welzorg verder.
Geplaatst op: 16 maart 2015 • Transfer Solutions • Cases

‘Welzorg brengt u verder.’ Onder dat motto biedt Welzorg, onderdeel van de Louwman Group, advies, verkoop, service, aanpassing en verhuur van (revalidatie)hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking. Het bedrijf is een van de weinige organisaties in Nederland die in staat is om de drie compartimenten van de hulpmiddelenverstrekking te verzorgen (vanuit de AWBZ, de Zvw en de Wmo). Welzorg heeft winkels en vestigingen door heel Nederland en levert aan diverse opdrachtgevers, zoals gemeenten, zorgverzekeraars, AWBZ-instellingen en thuiszorgorganisaties.

Uitdaging
Voor het bestelproces biedt Welzorg een speciale portal – in eerste instantie ontwikkeld voor de gemeente Amsterdam als een van de grotere klanten van Welzorg – die klanten ondersteunt in het hele proces van bestelling, levering en service. Welzorg vroeg Transfer Solutions om deze maatwerkapplicatie in beheer te nemen, omdat de leverancier van de software niet over de benodigde beheerexpertise beschikte. In de voorbereiding nam Transfer Solutions de software nauwkeurig onder de loep en wist het de applicatie op basis van de eigen technologische expertise verder te finetunen. Daarna startte Transfer Solutions met het beheren van deze voor Welzorg belangrijke applicatie.

Resultaat
Mede dankzij het finetunen werkt Welzorg met een portal die 24 x 7 gemonitord en beheerd wordt door het team van specialisten bij Transfer Solutions, dat ook zo nodig functionele wijzigingen doorvoert. Daardoor is de applicatie altijd up-to-date en biedt Welzorg klanten een stabiele omgeving. Daarbij komt dat beide partijen als partners nauw samenwerken en continu gezamenlijk zoeken naar het verder optimaliseren van de portal.

Nieuws

Aftermovie KlantEvent 2024

4 juni 2024 • Mariette van Pinxteren

Vacature Support Medewerker

29 mei 2024 • Transfer Solutions

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events