Data & Analytics en Business Intelligence

Tegenwoordig wordt er binnen ieder bedrijf veel data verzameld en opgeslagen, bijvoorbeeld voor HR-processen, facturatie, marketing of productie. Vaak zien we dat iemand handmatig snel wat data bij elkaar zoekt voor een belangrijk overzicht of maand rapportage. Dit kost niet alleen veel tijd, maar het leidt ook tot een afname van de betrouwbaarheid van de gegevens. Dit is waar Data & Analytics en Business Intelligence oplossingen van pas komen.

 

Als Transfer Solutions zijnde helpen wij organisaties vaak met het ontwikkelen van applicaties om bedrijfsprocessen te monitoren en te optimaliseren. Eenmaal in productie, kunnen wij met onze expertise in data engineering en data visualisatie, ook meehelpen om deze data (centraal) beschikbaar te maken binnen de organisatie.

 

Als uw organisatie de voordelen van Data & Analytics en Business Intelligence wil benutten, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het verzamelen, verwerken en analyseren van uw bedrijfsdata, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen op basis van betrouwbare en actuele informatie.

 

Meer weten over onze dienstverlening: DATA ANALYTICS

 

Onze klanten

Nieuws

Vacature Assistent Controller

20 augustus 2023 • Transfer Solutions

Aftermovie KlantEvent 2023

29 juni 2023 • Mariette van Pinxteren

Meer nieuws

Blog

Meer blogitems

Training & Events

Meer training & events